Pochistva.com

Извозване на покъщнина от апартамент в София

Извозване на покъщнина от апартамент

Като поръчвате извозване на покъщнина от апартамент в нашата фирма „Почиства.Ком“, вие се освобождавате от всички проблеми, свързани с премахването на мебели и правилното изхвърляне. Всички знаем отлично и разбираме защо се изхвърлят стари мебели и затова няма да описваме причините. Бихме искали да ви кажем какво получавате, като поръчате от нас.

Извозване на отпадъци от апартамент – услуги

Позвънявайки на телефона ще вдигне квалифициран диспечер, който незабавно ще ви съобщи този или онзи момент. Ако поръчате за първи път, може да не сте сигурни, какво да кажете. Диспечерите ще ви задават прости въпроси, отговорите, на които ще помогнат да ви бъде изчислена индивидуална сумата за вашата поръчка.

Извозване на покъщнина от апартамент – цени

На второ място екип от двама до петима души заминава на мястото на обекта и определя броя на товарачите. Те идват при вас с кола и товарен бус. Екипът разполага с всички необходими инструменти за демонтиране на мебели. Така екипът пристига в определеното време и веднага започва работа.

Важно е, да прочетете за самото извозване на покъщнина от апартамент

Бригадирът, разчитайки на опита, сам решава какво първо ще бъде извадено и какво след това. Ако е необходимо, старите мебели се разглобяват в апартамента и се изнасят разглобени. Ако е възможно да се извадят целите мебели, се изваждат спретнато и се разглобяват в долната част на колата, за да се поберат повече в колата. Ако мебелите са пълнени с неща, които трябва да се изхвърлят, първо нещата се опаковат в торби, а след това мебелите се разглобяват.

Какво още трябва да знаете за извозване от апартамент

Изваждането на мебели от апартамента се контролира изцяло от бригадира. Така, ако имате въпроси, незабавно се свържете с бригадира на нашият телефон.

Ако сте поръчали премахване на мебели от целия апартамент, тогава вземете необходимите неща преди пристигането на бригадата, за да не търсите по-късно. Не оставяйте личните си вещи, дрехи, чанти, кутии, върху закачалките за изхвърляне. Те ще бъдат изхвърлени набързо. И ще е невъзможно да си ги върнете.

Съвети за извозване на покъщнина от апартамент

Не поръчвайте за един път транспортирането на мебели в една фирма и износа на мебели от друга. Извършването трябва да стане успоредно с товаренето, така, че наемете правилната фирма, която предлага и двете услуги едновременно.

Съветваме ви да погледнете за премахването на старите мебели цена, калкулатор,

Фирма „Почиства Ком“ предоставя и транспортни услуги. Тя изнася различни мебели, стари, мръсни, с буболечки, върху които са живеели животни или са на покойници.

Когато поръчвате извозването на покъщнина от апартамент на сметище, не е необходимо да участвате в процеса на премахване, ние ще го натоварим и извадим сами.

Премахването на мебели от целия апартамент отнема от 2 до 6 часа, рядко повече, по това време можете да бъдете със съседите си, в кафенето или у тях на гости и наблизо. Разбираме, че не е нужно да дишате този прах.

Намерени ценности, като вериги, обеци, поръчки, пари, ще бъдат поставени на первазите на прозореца.

Екипите на Почиства Ком, не се нуждаят от тях. Ако искате, можете да благодарите на бригадира за намереното.

Бъдете сигурни, че вашите вещи или мебели няма да попаднат в близката кофа за боклук, а ще бъдат откарани на сметище при нашите партньори за рециклиране. И знайте, че правилното отстраняване на стари мебели от апартамент е евтино, просто и бързо. Премахването и изхвърлянето на мебели безплатно няма да работи, но е фактът, че цената ще правилно изчислена, според всеки индивидуален проект.

Почиства.Ком е най-добрата фирма в София и страната, която прави апартаментите ви по-чисти.

Обадете ни се и ние ще ви помогнем!


Извозване на покъщнина
Фирма за почистване и извозване от домовете


Изнасяне на домашно обзавеждане