Pochistva.com

Извозване на стари мебели – цени на фирма в София

Извозване на стари мебели с хамали и транспорт в София

Понякога извозване на стари мебели с хамали и транспорт се изискват известни усилия, Така, например трябва да проучите добре пазара и да се спрете на най-подходящата фирма. Разбира се, това може да е по-досадно от обновяването, преустройството, подмяната на прозорците или преместването. Ето, защо на помощ се явяват екипите на Почиства Ком с добри цени за почистване и извозване на отпадъци и мебели. Момчетата хамали носят тежки чували със строителни отпадъци. Изнасят стари обемисти мебели. Дограма, неудобни врати, линолеум. Счупено пиано, хладилник, водопровод. Ако все още се питате: Как да извадите всичко сами? Веднага ви казваме: Задачата няма да е лесна, не можете да се справите без професионалисти.

Услуги по извозване на стари мебели с хамали и транспорт

Фирмата Почиства Ком се занимава с извозване на отпадъци от апартаменти в цяла София. Хамалите, са обучен персонал, на който може да се разчита за демонтаж, сметосъбиране и почистване на помещенията. Всичко това ще свършат цялата работа вместо вас, а колата ще отнесе боклука на сметището. Срещу малка такса ще бъдат изнесени и буквално извозени всички тежки товари. Домът ви ще се освободи, заедно с премахването на вашето бреме от плещите ви.

Как се организира извозване на стари мебели с хамали и транспорт?

Изберете удобен ден и час за пристигане на екипите: Фирмата pochistva.com осигуряване на транспорт. Колата се паркира близо до входа и чака товарене. Клиентът може сам да извади боклука или това да бъде направено от опитните хамали. След това превозното средство извозва отпадъците на сметище. Katerina Keti Katerina KetiСофия Прочетете повече Добра препоръка за изхвърляне на стари мебели от адрес без асансьор в София. Извозване на стари мебели с хамали и транспорт Демонтаж на мебели и извозване Извозване от апартамент Изхвърляне на стари мебели до депо
цени за извозване на стари мебели и боклук

ЦЕНИ

Погледнете цените на pochistva.com
Обаждане до фирма за извозване на боклуци и мебели

ОБАЖДАНЕ

Обадете се на pochistva.com
разгледайте обекти за извозване на стари мебели и боклук

ОБЕКТИ

Разгледайте галерията на pochistva.com

Какво получавате с наемане на фирма pochistva.com

Автомобил + товарачи. Работниците имат опит в това да носят тежести и обемисти предмети. Хамалите изнасят боклука, поставят го контейнер, без помощта на клиента. Това е добра опция за тези, които не са готови да харчат енергия за преместване на ненужни боклуци.

Пълен цикъл на обслужване

Работниците демонтират мебели и конструкции, трупат боклук, събират отпадъци в торби и кутии, изпращат колата и подреждат нещата в апартамента (събират малки остатъци). Тогава собственикът просто само ще ги наблюдава как работят. В зависимост от възможностите и желанието за спестяване на пари, клиентът участва в извозването на боклука или изцяло поверява работата на специалистите от фирма Почиства Ком и разглежда всичко отвън.

Какъв боклук извозваме стари мебели с хамали и транспорт от софийски апартаменти

Във фирма “ Почиства Ком“ можете да поръчате извозване на всички видове твърди битови отпадъци от апартамента: Строителен боклук – След обновяване или преустройство е необходимо да извадите торби с парчета бетон и гипс, керамични плочки, дъски, линолеум, блокове за прозорци и врати. Дори да не го направите екипите с хамали ще изнесат съвестно и отговорно от терените на дома ви. Стари мебели – Легла, скринове, гардероби, бюфети, огледала, фотьойли, дивани, нощни шкафчета и други боклуци, които се натрупват в апартаментите от години. При необходимост демонтираме вградените мебели, разглобяваме на място твърде големи парчета, чупим всичко, което не минава през вратите. ВиК – Стари вани, тоалетни, бойлери, мивки, душове. Това включва и отоплителни радиатори и други части, които сте решили да замените. Излишни музикални инструменти. Ще извадим пиано или роял, които няма да са ви необходими повече. В същото време ще грабнем неработещи акордеони с бутони, акордеони, китари, баси, които отдавна не работят. Уреди – Хладилници, фризери, перални и съдомиялни машини, телевизори с картинни лампи, високоговорители от съветската епоха. Видът, външният вид и състоянието на отпадъците нямат значение. Малките боклуци ще бъдат опаковани в торби и кутии от хамалите, средно големите предмети ще бъдат изнесени изцяло, твърде големите предмети ще бъдат разглобени или счупени и извадени на части.

Как иначе можете да се отървете от боклука?

Алтернативи на изнасянето на боклука от апартамента. Обичайният начин за самостоятелно изнасяне на боклука е прост: цялостно боклука се изхвърля до входа или върху платформа за контейнери. Е, това е опция, но сигурни ли сте, че комуналните услуги ще извозят излишните отпадъци в рамките на една седмица? Не е прекалено приятно да отделите няколко часа и много енергия, а след това да уловите недоволните погледи на съседите, които не харесват тази планина от боклуци.

За какви боклуци са контейнерите на улицата

Контейнерите за отпадъци не са предназначени за събиране на тежки строителни и обемисти отпадъци. Районът до входа не е депо или сметище за боклук. Предлагаме друго решение – отървете се от боклука лесно и без да оставяте следа. Можете да изберете да не участвате, просто покажете на работниците, какво точно да издържат.

Извозване на стари мебели с хамали и транспорт – Как да поръчате

За да наемете за кола и хамали, обадете се на 0888 00 18 42, посочете адреса: https://pochistva.com, часа и подробностите за работата. Имате ли нужда от демонтаж или почистване на помещенията? Посочете това по време на поръчката и специалистите внимателно ще разглобят старите мебели, ще опаковат малките неща и ще подредят нещата. Обадете се, проверете цената на услугите и лесно се отървете от ненужните боклуци.