Pochistva.com

Извозване на стари мебели

Извозване на стари мебели професионална услуга

Извозване на стари мебели с хамали и транспорт в София

Понякога извозване на стари мебели с хамали и транспорт се изискват известни усилия, Така, например трябва да проучите добре пазара и да се спрете на най-подходящата фирма. Разбира се, това може да е по-досадно от обновяването, преустройството, подмяната на прозорците или преместването. Ето защо на помощ се явяват екипите на Почиства Ком с добри цени за почистване и извозване на отпадъци и мебели. Момчетата хамали носят тежки чували със строителни отпадъци. Изнасят стари обемисти мебели. Дограма, неудобни врати, линолеум. Счупено пиано, хладилник, водопровод. Ако все още се питате: Как да извадите всичко сами? Веднага ви казваме: Задачата няма да е лесна, не можете да се справите без професионалисти.

Услуги по извозване на стари мебели с хамали и транспорт

Фирмата Почиства Ком се занимава с извозване на отпадъци от апартаменти в цяла София. Хамалите, са обучен персонал, на който може да се разчита за демонтаж, сметосъбиране и почистване на помещенията. Всичко това ще свършат цялата работа вместо вас, а колата ще отнесе боклука на сметището. Срещу малка такса ще бъдат изнесени и буквално извозени всички тежки товари. Домът ви ще се освободи, заедно с премахването на вашето бреме от плещите ви.

Как се организира извозване на стари мебели с хамали и транспорт?

Изберете удобен ден и час за пристигане на екипите: Фирмата pochistva.com осигуряване на транспорт. Колата се паркира близо до входа и чака товарене. Клиентът може сам да извади боклука или това да бъде направено от опитните хамали. След това превозното средство извозва отпадъците на сметище. Добра препоръка за изхвърляне на стари мебели от адрес без асансьор в София.

ЦЕНИ

Погледнете цените на pochistva.com

ОБАЖДАНЕ

Обадете се на pochistva.com

ОБЕКТИ

Разгледайте галерията на pochistva.com

Какво получавате с наемане на фирма pochistva.com

Автомобил + товарачи. Работниците имат опит в това да носят тежести и обемисти предмети. Хамалите изнасят боклука, поставят го контейнер, без помощта на клиента. Това е добра опция за тези, които не са готови да харчат енергия за преместване на ненужни боклуци.

Пълен цикъл на обслужване

Работниците демонтират мебели и конструкции, трупат боклук, събират отпадъци в торби и кутии, изпращат колата и подреждат нещата в апартамента (събират малки остатъци). Тогава собственикът просто само ще ги наблюдава как работят. В зависимост от възможностите и желанието за спестяване на пари, клиентът участва в извозването на боклука или изцяло поверява работата на специалистите от фирма Почиства Ком и разглежда всичко отвън.

Какъв боклук извозваме стари мебели с хамали и транспорт от софийски апартаменти

Във фирма “ Почиства Ком“ можете да поръчате извозване на всички видове твърди битови отпадъци от апартамента:

 • Строителен боклук – След обновяване или преустройство е необходимо да извадите торби с парчета бетон и гипс, керамични плочки, дъски, линолеум, блокове за прозорци и врати. Дори да не го направите екипите с хамали ще изнесат съвестно и отговорно от терените на дома ви.
 • Стари мебели – Легла, скринове, гардероби, бюфети, огледала, фотьойли, дивани, нощни шкафчета и други боклуци, които се натрупват в апартаментите от години. При необходимост демонтираме вградените мебели, разглобяваме на място твърде големи парчета, чупим всичко, което не минава през вратите.
 • ВиК – Стари вани, тоалетни, бойлери, мивки, душове. Това включва и отоплителни радиатори и други части, които сте решили да замените.
 • Излишни музикални инструменти. Ще извадим пиано или роял, които няма да са ви необходими повече. В същото време ще грабнем неработещи акордеони с бутони, акордеони, китари, баси, които отдавна не работят.
 • Уреди – Хладилници, фризери, перални и съдомиялни машини, телевизори с картинни лампи, високоговорители от съветската епоха. Видът, външният вид и състоянието на отпадъците нямат значение. Малките боклуци ще бъдат опаковани в торби и кутии от хамалите, средно големите предмети ще бъдат изнесени изцяло, твърде големите предмети ще бъдат разглобени или счупени и извадени на части.

Как иначе можете да се отървете от боклука?

Алтернативи на изнасянето на боклука от апартамента. Обичайният начин за самостоятелно изнасяне на боклука е прост: цялостно боклука се изхвърля до входа или върху платформа за контейнери. Е, това е опция, но сигурни ли сте, че комуналните услуги ще извозят излишните отпадъци в рамките на една седмица? Не е прекалено приятно да отделите няколко часа и много енергия, а след това да уловите недоволните погледи на съседите, които не харесват тази планина от боклуци.

За какви боклуци са контейнерите на улицата

Контейнерите за отпадъци не са предназначени за събиране на тежки строителни и обемисти отпадъци. Районът до входа не е депо или сметище за боклук. Предлагаме друго решение – отървете се от боклука лесно и без да оставяте следа. Можете да изберете да не участвате, просто покажете на работниците, какво точно да издържат.

Извозване на стари мебели с хамали и транспорт – Как да поръчате

За да наемете кола и хамали, обадете се на 0888 00 18 42, посочете адреса: https://pochistva.com, часа и подробностите за работата. Имате ли нужда от демонтаж или почистване на помещенията? Посочете това по време на поръчката и специалистите внимателно ще разглобят старите мебели, ще опаковат малките неща и ще подредят нещата. Обадете се, проверете цената на услугите и лесно се отървете от ненужните боклуци.

Услуги по извозване на стари мебелиТази услуга включва хамали и транспорт. Извозваме отпадъци от апартаменти в цяла София. Клиентът може сам да извади боклука или това да бъде направено от нашите опитни хамали.
Нашите хамалиДемонтират мебели и конструкции, събират отпадъците в торби или кутии, подреждат нещата в апартамента (събират малки остатъци). 
Вид боклук, който извозвамеПри нас може да поръчате извозване на всички видове твърди битови отпадъци от апартамента или къщата: строителен боклук, стари мебели, ВиК, уреди или излишни музикални инструменти.
За да наемете кола и хамалиМоже да ни се обадите на телефон 0888 001 842.

Често задавани въпроси

Какви са основните предимства на услугата извозване на стара мебел и защо си струва да потърсите помощта на специалисти за извозване на стари мебели?

професионална услуга извозване на стари мебели

Да се ​​отървете сами от старите мебели понякога може да бъде трудно. За да бъдат пренесени старите мебели до превозното средство, което ще ги транспортира, ще е нужен повече от един, понякога и от двама души. Това важи особено за големи и тежки мебели, като дивани или гардероби.

Изисква се не само разглобяване на мебелите. Всичко трябва да бъде добре опаковано, подредено и натоварено. Неправилното транспортиране може да доведе до повреда на транспорта или мебелите просто няма да се поберат, ако не са подредени добре. Ще са нужни специални крепежни елементи, за да не се случи разбъркване или изпадане на мебели по време на транспортирането.

Не можем да изхвърляме старите си мебели в обикновени контейнери за боклук или да ги оставяме до контейнерите, на улицата.

Извозването до специално депо на стара мебел е процес и затова, за да опростите задачата си, можете да се възползвате от услугите на специализираните фирмите за извозване на стари мебели.

Предимства на професионалното извозване на мебели:
 • Приемливи, адекватни цени на услугите . На практика, избирайки услугите на специалистите, Вие спестявате.
 • Да направите поръчка за услуга по извозване на стара мебел е лесно и просто. Тази процедура се извършва или по телефона, или директно през уебсайта на компанията. Основното нещо е да посочите вида транспорт, от който се нуждаете, датата и часа, които са удобни за Вас, и адреса.
 • Добрите фирми ще намерят индивидуален подход към всеки клиент. Най-важното за тях е да изберат оптималните ресурси за извозване на непотребната, стара мебел на сметището;
 • Ако старите мебели не минават през външната врата, свързвайки се с фирмата, хамалите ще дойдат и ще помогнат с демонтажа.
 • За да бъде сделката успешна и сигурна, всички документи следва да бъдат оформени според изискванията.

Освен осигурения транспорт за извозване на стара мебел, можете да поръчате допълнителни услуги – демонтаж на мебели, изнасяне от апартамент и други.

Ако нямате никаква полза от вашите стари мебели и имате нужда от извозване или изхвърляне, но собственият ви автомобил е в ремонт в момента, винаги можете да разчитате на Почиства Ком. Нашата фирма предлага набор от висококачествени транспортни услуги на ниска цена. Има редица услуги, свързани с извозване на стари мебели в София.

Всички стари мебели, твърде обемисти, за да преминат през вратата, ще бъдат демонтирани. Ако трябва да бъде изхвърлен, ще бъде разбит. Нашите екипи притежават и всички необходими инструменти за първокласен демонтаж. Хамалите ще сортират мебелите по размер и тегло. За да има добре балансиран товар в товарния ван, най-тежките и обемисти предмети се поставят отдолу, а останалите се подреждат отгоре.

Вашето обзавеждане ще бъде изнесено от нашите хамали

извозване на стари мебели професионална услуга

След това и надолу по стълбите, в случай, че асансьорът не работи или вещите са твърде обемисти, за да се поберат. Не е нужно да се притеснявате за качеството на услугата и дали вашите мебели ще могат да се използват след това, защото нашите хамали са отлично обучени и имат дългогодишна практика. След демонтиране и изнасяне на мебелите, нашият екип ще почисти всички боклуци, останали от тези дейности. Осигуряваме собствени чували за отпадъците.

Следващата стъпка е товаренето на мебелите или уредите в камиона

За да избегнат злополуки, хамалите внимателно подреждат товара и го закрепват с ленти и въжета. Извозването на стари мебели се извършва с фирмен автомобил. Можем да предоставим както товарен микробус, така и тежкотоварен камион или самосвал. Услугата извозване на стари мебели в София се извършва от шофьор и няколко хамали. Те ще действат бързо и ефективно и ще осигурят висококачествено изпълнение на ниска цена.

Какви са основните предимства на услугата извозване на стара мебел и защо си струва да потърсите помощта на специалисти за извозване на стари мебели?

Да се ​​отървете сами от старите мебели понякога може да бъде трудно. За да бъдат пренесени старите мебели до превозното средство, което ще ги транспортира, ще е нужен повече от един, понякога и от двама души. Това важи особено за големи и тежки мебели, като дивани или гардероби.

Изисква се не само разглобяване на мебелите. Всичко трябва да бъде добре опаковано, подредено и натоварено. Неправилното транспортиране може да доведе до повреда на транспорта или мебелите просто няма да се поберат, ако не са подредени добре. Ще са нужни специални крепежни елементи, за да не се случи разбъркване или изпадане на мебели по време на транспортирането.

Не можем да изхвърляме старите си мебели в обикновени контейнери за боклук или да ги оставяме до контейнерите, на улицата.

Извозването до специално депо на стара мебел е процес и затова, за да опростите задачата си, можете да се възползвате от услугите на специализираните фирмите за извозване на стари мебели.

Предимства на професионалното извозване на мебели:
 • Приемливи, адекватни цени на услугите . На практика, избирайки услугите на специалистите, Вие спестявате.
 • Да направите поръчка за услуга по извозване на стара мебел е лесно и просто. Тази процедура се извършва или по телефона, или директно през уебсайта на компанията. Основното нещо е да посочите вида транспорт, от който се нуждаете, датата и часа, които са удобни за Вас, и адреса.
 • Добрите фирми ще намерят индивидуален подход към всеки клиент. Най-важното за тях е да изберат оптималните ресурси за извозване на непотребната, стара мебел на сметището;
 • Ако старите мебели не минават през външната врата, свързвайки се с фирмата, хамалите ще дойдат и ще помогнат с демонтажа.
 • За да бъде сделката успешна и сигурна, всички документи следва да бъдат оформени според изискванията.

Освен осигурения транспорт за извозване на стара мебел, можете да поръчате допълнителни услуги – демонтаж на мебели, изнасяне от апартамент и други.

С Почиства Ком можете да извозите стари мебели или кухненски уреди, както и да поръчате доставка на строителни материали, извозване на строителни отпадъци и др. Доверете се на нашите професионалисти, за да Ви спестим както пари, така и много време, неприятности и опасни за здравето ситуации.

Основни предимства на услугата извозване на стара мебел Извозване до специално депо на стара мебел. Приемливи, адекватни цени на услугите. Демонтаж на мебели, изнасяне от апартамент и други.
Транспортни услуги Нашата фирма предлага набор от висококачествени транспортни услуги на ниска цена. Има редица услуги, свързани с извозване на стари мебели в София.
Нашите хамали След демонтиране и изнасяне на мебелите, нашият екип ще почисти всички боклуци, останали от тези дейности. Осигуряваме собствени чували за отпадъците.
Извозване на стари мебели За да избегнат злополуки, хамалите внимателно подреждат товара и го закрепват с ленти и въжета. Извозването на стари мебели се извършва с фирмен автомобил.
С Почиства Ком Можете да извозите стари мебели или кухненски уреди, както и да поръчате доставка на строителни материали, извозване на строителни отпадъци и др