Бързо извозване на стари мебели Пловдив

Бързо извозване на мебели

Извозване на стари мебели – Бързо и евтино

Изнасяме пеша от всички етажи. В цените са включени бонус до 300 чувала с битови отпадъци които събираме в наши чували и изнасяме на гръб. Също така в цените са включени транспорт и такси смет.

Контакти: gsm: 088 900 58 58 – email: pochistva.com@gmail.com

– Изнасяне на гардероб, спалня и секция с товарене и извозване от 90 до 160 лв;

– Изнасяне на гардероб, секция и шкафове с товарене и извозване от 90 до 160 лв;

– Изнасяне на кухненски шкафове, товарене и извозване от 80 до 140 лв;

– Изнасяне на стара холна гарнитура, с маса и демонтаж на секция от 90 до 160 лв;

– Изнасяне до 10 прозореца с товарене и извозване от 100 до 170 лв.

Цени за почистване и извозване на отпадъци от апартаменти:

– Едностаен апартамент с мебели, електроуреди и 300 чувала боклук от 190 до 290 лв;

– Двустаен апартамент с мебели, електроуреди и 350 чувала боклук от 290 до 390 лв;

– Тристаен апартамент с мебели, електроуреди и 400 чувала боклук от 390 до 490 лв.

Забележка: Промоцията за почистване на жилища е актуална при наличието на много дребни отпадъци! Ако липсват дребни отпадъци като парцали, чинии, вилици, хартии и други то тогава посочените цени се увеличават с 50%.

Цени за товарене и извозване на строителни отпадъци:

– Товарене и извозване на 10-15 чувала до 30 кг/бр от 70 до 100 лв;

– Товарене и извозване на 15-25 чувала до 30 кг/бр от 100 до 130 лв;

– Товарене и извозване на 25-35 чувала до 30 кг/бр от 130 до 160 лв;

– Товарене и извозване на 35-50 чувала до 30 кг/бр от 160 до 190 лв.

Почиства.Ком извозва стари мебели в Пловдив. Това е фирма, която вече повече от десетилетие е изградила своето име на пазара за хамалски и транспортни услуги. Всички в домовете държим куп стари мебели, които от години не влизат в употреба. Може би е настъпил денят, в който трябва да се заловим с тяхното премахване.

Бързо извозване на мебели

Бързо извозване на мебели

Кога да поръчам извозване на стари мебели в Пловдив?

 1. Домът ви е прекалено малък, а може би чакате и още един член в него. Когато домакинството нарасне, не са разходите ще се покачат, но и пространствата ще станат по-големи. Ето, защо е добре да предвидите този момент, преди да е настъпил.
 2. Жилищата много често са квартири или малки апартаменти. В тях се налага един път годишно да се прави почистване и изхвърляне на стари и ненужни неща. Сега е момента, в които трябва да заявите извозване на стари мебели в Пловдив.
 3. Хамалските услуги не са много популярни на нашият пазар, въпреки, че ежедневно се налага да се справяме с тях. Сега не е нужно вие да се товарите и ангажирате с това. Има кой да поеме нещата и да извозва стари мебели в Пловдив.

  Извозване на боклуци в София

  Извозване на боклуци в Пловдив

Защо да избера Почиства.Ком да извозва стари мебели в Пловдив?

 1. Фирмата предлага комплексни услуги, сред които събиране, изнасяне, монтаж и демонтаж на всякаква стара мебел. Транспорта е съпътстваща част от работата на екипа, както и ангажимента около изнасяне на боклук и стари мебели в Пловдив на сметище.
 2. Почиства.Ком работи с качествени и надеждни транспортни средства и хамали. Разполага с камиони и фургони с обем от 8 до 45 кубика. Разполага с камиони подходящи за влизане в централни градски части.
 3. Избирайки фирма, която да извозва стари мебели в Пловдив, всеки става част от кауза за опазване на улиците и околната среда чисти.
  Извозване на вехтории в София

  Извозване на вехтории в Пловдив

  Почиства.Ком изнася стари мебели в Пловдив

  Решили сте тази година да се заловите с голям ремонт в дома, изнасяне на стари мебели в Пловдив е част от онова, което предстои да включите в плана, но преди това научете в детайли и за всичко останало.

  Направете план и проучете цените на пазара. Преди да пристъпите към някакъв вид действия вижте, какво ново предлага пазара за мебели. Предвидете средствата, които ще са нужни за покупка на нови мебели, кои мебели ще оставите от старите и за кои сте взели решение да бъдат изнесени. На пазара за мебели се предлагат много функционални решения, които значително могат да подобрят визията на всеки дом. Ергономични, удобни и многофункционални са мебелите по поръчка. С тях може да пестите пространства и да не се лишавате от нищо. В интернет ще откриете голямо разнообразие от иде за вашия дом.

  Организирайте изнасяне на стари мебели в Пловдив. Това е една от последващите работи, които трябва да присъстват в графика ви около промяната на жилището. Такива услуги се предлагат от няколко фирми на пазара, а Почиства.Ком има богат опит и познания в областта. Тя предлага всякакъв вид хамалски услуги на конкурентни цени. Едва, когато сте поръчали и изнесли стари мебели, може да пристъпите към голямото пазаруване. Нека то да започне от дома, като всяко помещение бъде включено в графика. Тук не бива да изключвате и голямото многообразие, което ще отнеме значително време и усилия в избора. Много често се оказва, че ограниченият избор е по-добра алтернатива, но щом заговорим за мебели, той никак не е ограничен. Отново съветът е да се избират фирми производители на мебели, които вече са се доказали на пазара в предлагането на високо качество, голяма функционалност и дългогодишна експлоатация. Щом споменатите критерии са на лице голямото пазаруване може да е реалност.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *