Pochistva.com

Изхвърляне на покъщнина от жилище в Пловдив

изхвърляне на покъщнина

Изхвърляне на покъщнина от жилище в Пловдив

В условията на големия град да се избавите от стари мебели и покъщнина, от ненужна и негодна битова техника – представлява не малък проблем. Вие не знаете, къде да денете ненужните крупно габаритни вещи и към кой да се обърнете за изхвърляне на покъщнина? Вие по-рано никога не сте се сблъсквали с такива въпроси? Тогава и не се опитвайте да се заемете с това. Самостоятелно едва ли, ще се справите с утилизацията, защото не всеки знае, къде да остави ненужните предмети мебели, а да ги изхвърлите до контейнера за боклук не трябва – защото ще ви бъде наложена сериозна глоба.

Почистване на апартамент и изхвърляне на покъщнина

Опитвайки се самостоятелно да се справите с този проблем, вие ще загубите не малко пари и скъпоценно време. Да се избавите от ненужните вещи и да ги отнесете на специален полигон, където да ги унищожат, ще ви помогнат служителите на фирма за хамалски услуги. Те професионално и грамотно без проблем ще решат вместо вас всички въпроси по утилизацията.

Те ще извозят старите мебели, както и излязлата от строя битова техника. Хладилник, перална машина, електро и газова печка, микровълнова печка и много други предмети подлежащи на рециклиране. Ако на утилизация подлежи музикален инструмент, например: пиано, – това също е от тяхна компетенция. Специалистите на такава компания ще ви помогнат да се избавите и от отслужили своя срок климатици. Те ще ви окажат услуга по демонтаж и извозване на санитарна техника, както и на други, непригодни, натрупали се с годините вещи.

На вас ви е необходимо предварително да оформите вашата поръчка, за да може да се изчисли обема на предстоящата работа.

Каква товаро подемност да бъде камиона, какво количество хамали е необходимо за работата и други допълнителни уточнения. Да не пропуснем, че трябва да се уточни подробния маршрут, адрес, етаж, наличие или липса на асансьор.

Хамалите акуратно ще изнесат цялата ваша мебел и други предмети за утилизация, като ще подходят внимателно към стените и вратите, да не се повредят. Същите услуги вие можете да ползвате и при утилизация на мебели или оргатехника в офиса ви. При необходимост те могат да поемат и доставката на нови мебели, дори ако е нужно ще бъдат и сглобени.

Извозване на битова техника от жилища в града

Старата крупно габаритна битова техника не само заема място в дома ви, но и се нуждае от правилна утилизация след приключване на срока им на експлоатация. Този въпрос е доста сериозен, защото на битовата техника (хладилник, перална машина) и мебели е забранено просто да се оставят до контейнера за боклук. За това са предвидени административни наказания. Извозването на стария хладилник и всякаква друга крупно габаритна техника и мебели с последваща утилизация не може да се извърши само от един човек. Накратко, самостоятелно да се справите с тази задача е доста трудно.

Извозване на техника от жилищеСлужителите на фирма за хамалски услуги ще ви предложат оперативно и евтино извозване за утилизация на старата битова техника, както и на други отслужили своя срок крупно габаритни предмети, като: стара вана, музикални инструменти и мебели.

За извозването на старата ви битова техника е необходимо да се свържете с мениджъра на компанията.

Това става по телефона и да отговорите на ред ключови момента. Адрес, етаж, наличие на асансьор, цел на извозването – ремонт, преместване или утилизация, както и начин на плащане. В някои случаи или при комплексна задача до вашия дом ще дойде специалист да оцени целия обем работа. След което ще получите количествена сметка за цената, а за вас остава само да чакате техните сътрудници. Заплащането се извършва на място, като са възможни и други варианти при предварителна договореност.

Имайте предвид, че компаниите за хамалски услуги извършват утилизация на стара битова техника евтино и бързо. Подробности за утилизация на стара битова техника с оценка на обема за предстоящите работи. Вие можете да разберете, след като позвъните на мениджъра на фирма за хамалски услуги.

Утилизацията на стара битова техника и други отпадъци е доста популярна услуга в нашата страна. В целия цивилизован свят отдавна се сортира и утилизира всичко онова, което може да се използва повторно. С това се занимават специални заводи, оборудвани за рециклиране.