Изхвърляне на стари мебели в Пловдив – Изгодно

Изхвърляне на стари мебели в Пловдив и изгодно извозване

Отслужили своето време старите дивани, маси, кресла, шкафове и ред друга мебел – се превръщат в отпадъци, които трябва да изнесем от в къщи.

Как и къде да изхвърлите от дома си старите мебели, без да нарушите закона или да замърсите околната среда?

Най-доброто решение е фирма за хамалски услуги, която се занимава с извозването на стари мебели и утилизация на стари перални машини, дивани, шкафове, спални, кресла и други мебели. Те ще ви избавят дори от стария телевизор, табуретки и печка, остаряло обзавеждане за антре и всичко негодно, което подлежи на изхвърляне. Хамалите ще изнесат старата ви кухня, кухненски полици, шкафове и легла. Ще демонтират и изнесат старата ви вана, унитаз и мивка, стария паркет или ламинат. На вас няма да ви се наложи да мислите, къде да изхвърлите старите монитори, компютри, факс и музикални инструменти. Къде да ги изхвърлите ще решат този проблем качествено и бързо служители от фирма за хамалски услуги, които притежават специален транспорт и нужни инструменти за демонтаж на мебелите при необходимост. В такива фирми предимно работят професионално хамали, разбиращи от своята работа.

Изхвърляне на мебели изгодно

За изнасяне на тежки предмети хамалите предварително освобождават целия проход през, който ще минат. Ако това е гардероб, те внимателно ще демонтират вратичките със специални инструменти, ще свалят надстройката, ако има такава и със специални приспособления ще го изнесат от горните етажи, без да повредят вратните отвори. След което надеждно ще го фиксират в камиона.

При изхвърляне на стари вещи, такива, като диван или кресла, също не е просто да се избавите, защото и те са обемни. Рамките наистина могат да се разглобят, но меката част, която е и най-обемна представлява истинска сложност. Не се притеснявайте – хамалите в цял вид акуратно ще изнесат вашия диван, заедно с креслата и леглото с матрака, а шофьора ще ги извози на специално място по предназначение.

На вас няма да ви се наложи да разглобявате вашите мебели самостоятелно, защото това е включено в техните услуги и специалистите ще направят всичко правилно и бързо с голяма акуратност, без да повредят вътрешния интериор на вашия дом.

Разглобявайки старите ви шкафове и лавици във всекидневната, кухнята или хола, те ще отделят всички секции и корпусни детайли, снемайки лавиците и стъклените витрини. Утилизацията се извършва практически незабелязано, шкафовете се демонтират за 10 минути и всичко се изнася за няколко часа. Не се депресирайте, на този боклук мястото му отдавна е на сметището. Ако в жилището ви има много дребни отпадъци хамалите ще съберат и него в свои чували и ще ги извозят заедно с мебелите.

Ако ви предстои демонтаж и извозване на чугунена вана – хамалите ще свършат и тази задача, дори тя да е съединена със стената, това няма да ги възпрепятства. Ако сте решили да сменяте и плочките, тези специалисти ще ги изкъртят и изнесат в чували. Ваната ще бъде изнесена от двама монтажника, без да повредят нито един елемент от интериора. Професионално и акуратно ще бъде демонтиран и унитаза с мивката. Всичко това хамалите ще свършат отлично благодарение на своя голям опит в тази сфера на дейност. Особено при изнасяне на чугунената вана с тегло повече от 60 кг., когато тя се накланя ту на една, ту на друга страна и да се удържи може да стане само с добре подготвени хора.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *