Pochistva.com

Изхвърляне на стари мебели в Пловдив – Изгодно

изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на стари мебели в Пловдив и изгодно извозване

Нашата фирма предлага извозване на стари мебели и боклуци. От нас може да получите и услуга и съвет за изхвърляне на покъщнина. Отслужили своето време старите дивани, маси, кресла, шкафове и ред друга мебел – се превръщат в отпадъци, които трябва да изнесем от в къщи.

Как и къде да изхвърлите от дома си старите мебели, без да нарушите закона или да замърсите околната среда?

изхвърляне на стари мебели Пловдив

Най-доброто решение е фирма за хамалски услуги, която се занимава с извозването на стари мебели и утилизация на стари перални машини, дивани, шкафове, спални, кресла и други мебели. Те ще ви избавят дори от стария телевизор. Също така изнасят табуретки и печка, остаряло обзавеждане за антре и всичко негодно, което подлежи на изхвърляне. Хамалите ще изнесат старата ви кухня, кухненски полици, шкафове и легла. Ще демонтират и изнесат старата ви вана, мивка, стария паркет или ламинат. На вас няма да ви се наложи да мислите, къде да изхвърлите старите монитори, компютри, факс и музикални инструменти. Къде да ги изхвърлите ще решат този проблем качествено и бързо служители от фирма за хамалски услуги. Те притежават специален транспорт и нужни инструменти за демонтаж на мебелите при необходимост.

В такива фирми за извозване на стари мебели работят хамали разбиращи от своята работа

Изхвърляне на мебели изгодно

За изнасяне на тежки предмети хамалите предварително освобождават целия проход през, който ще минат

Ако това е гардероб, те внимателно ще демонтират вратичките със специални инструменти, ще свалят надстройката, ако има такава и със специални приспособления ще го изнесат от горните етажи, без да повредят вратните отвори. След което надеждно ще го фиксират в камиона.

При изхвърляне на стари мебели и вещи, такива, като диван или кресла, също не е просто да се избавите, защото и те са обемни. Рамките наистина могат да се разглобят, но меката част, която е и най-обемна представлява истинска сложност. Не се притеснявайте – хамалите в цял вид акуратно ще изнесат вашия диван, заедно с креслата и леглото с матрака, а шофьора ще ги извози на специално място по предназначение.

На вас няма да ви се наложи да разглобявате вашите мебели самостоятелно, защото това е включено в техните услуги и специалистите ще направят всичко правилно и бързо с голяма акуратност, без да повредят вътрешния интериор на вашия дом.

Разглобявайки старите ви шкафове и лавици във всекидневната, кухнята или хола, те ще отделят всички секции и корпусни детайли, снемайки лавиците и стъклените витрини.

изхвърляне на мебели

Утилизацията се извършва практически незабелязано, шкафовете се демонтират за 10 минути и всичко се изнася за няколко часа. Не се депресирайте, на този боклук мястото му отдавна е на сметището. Ако в жилището ви има много дребни отпадъци хамалите ще ги съберат. Те подсигуряват свои чували и ще ги извозят заедно с мебелите.

Ако ви предстои демонтаж и извозване на чугунена вана – хамалите ще свършат и тази задача, дори тя да е съединена със стената, това няма да ги възпрепятства. Ако сте решили да сменяте и плочките, тези специалисти ще ги изкъртят и изнесат в чували. Ваната ще бъде изнесена от двама монтажника, без да повредят нито един елемент от интериора. Професионално и акуратно ще бъде демонтиран и унитаза с мивката. Всичко това хамалите ще свършат отлично благодарение на своя голям опит в тази сфера на дейност. Особено при изнасяне на чугунената вана с тегло повече от 60 кг. Когато тя се накланя ту на една, ту на друга страна и да се удържи може да стане само с добре подготвени хора.

Изхвърляне на стари мебелиНенужни отпадъци, които трябва да изнесем от вашите къщи. Услугата се извършва със собствени инструменти, машини и транспорт 
Нашият персоналФирмата разполага с обучени и добре подготвени служители, както и с подходяща екипировка
Работно времеРаботим всеки ден, включително през почивните дни. През официалните празници, моля да ни позвъните на дежурния телефон
Нашите услугиИзнасяне и демонтаж на старите дивани, маси, кресла, шкафове и ред друга мебел. утилизация на стари перални машини, изнасяне на телевизори
Дежурен телефон на бригада за Почистване на мазета и тавани0888 001 842
Допълнителни услугиОсвен че можем да ви помогнем с почистването на дома ви, също така можем да ви дадем съвети за изхвърлянето на покъщнината.

Често задавани въпроси