Pochistva.com

Фирми за почистване на дворове в Пловдив

Фирми за дворове

Фирми за почистване на дворове в Пловдив и региона

Много собственици не разполагат с необходимото оборудване или правоспособност за справяне с тежкотоварни проекти за почистване на дворове. Други не разполагат с време. Ако искате да бъдете на открито и да вършите нещата със собствените си ръцете и да получите чувство на удовлетворение от изпълнение на задачите, почистване двор може да е вашият бизнес и това, което търсите.

изнасяне на боклук

Не е нужно един офис, да изисква специално оборудване като камион.

Ето и някои етапи, които може да вземете под внимание:

Стъпка 1

Взема решение за вашите услуги. Почистване на парцела може да включва подрязване на дървета и храсти, както и косене на тревата, или да бъде почистване след строителство завършва изграждане или обновяване на дом. Друга услуга ще бъде почистването след бури или наводнения. Определете кой вид услуга на вашия бизнес ще предложите или потърсите.

Стъпка 2

Намери пазарна ниша. Решете дали искате да работите за собствениците на жилища, лизингови агенти, агенти по недвижими имоти или банки. Банките са изключени свойства, които са били пренебрегвани. Те ще трябва да имат почистен двор и отстранени отломки за привличане на потенциални купувачи. Недвижимите имоти могат да се нуждаят от почистване на предния двор, за да бъдат почистени до подобряване и ограничаване на обжалване на дома. Лизингова агенти често се нуждаят от някой, който да почисти извън и около имота от паднали листа.

Стъпка 3

Разработване на маркетингов план, които описва вашата услуга ще даде възможност да се справите с бизнеса, докато сте далеч от вашия офис. Помислете за класифицирана реклама в местния вестник.

Стъпка 4

Кандидатствайте за идентификационен номер, наемете служители, подгответе цялата документация и стартирайте проекта. Предвидете всички извънредни разходи, които ще имате в началото, както и разход за заплати на работници за първите месеци, закупуване на инвентар, оборудване и камиони и пр..

почистване след ремонт

Стъпка 5

Снабдете се с необходимото оборудване. Имате нужда от камион или ремарке да тегли далеч боклук, камъни, отломки и дървесни и храстови гарнитури. Ще трябва също с верижен трион, плет, косачка за трева и плевели канибал, както и бънджи кабели и въжета. Всичко това ще ви е от полза в старта на дейности по почистване на дворове и парцели.