Pochistva.com

Почистване на кръв след смърт, убийство, самоубийство

Смъртта идва неочаквано, така че малко са онези хора, които могат да се подготвят предварително за подобно събитие. И невинаги близките са наблизо, за да се обадят навреме на съответните организации. Не всички компании за почистващи услуги поемат работа като почистване на кръв след смърт, убийство, самоубийство. Особено, ако починалият е лежал дълго време в апартамент или друга стая. Причината за неуспехите е миризмата, която трудно се отстранява, както и други придружаващи елементи, с които е доста трудно да се работи. Фирмата „Почиства Ком“ не отказва такава работа и предлага услуги за почистване в цяла София и региона, дори и в най-напредналите случаи. Разполагаме със специална технология и всички необходими инструменти, за да подредим помещенията, дезинфекцираме и приведем отново в ред. Ще почистим помещенията след починал човек, убийство, самоубийство и ще дезинфекцираме и обеззаразим напълно.

Почистване на апартаменти след смъртта

Както знаете, веднага след смъртта, тялото на починалия започва да се разлага. Някои от следните обстоятелства могат да влошат това:
  • възрастта на починалия;
  • отворени или затворени прозорци;
  • температура на вътрешния въздух;
  • заболявания, от които човек би могъл да страда.
В някои случаи процесът на почистване става много труден. Освен това, престоя в стая, в която трупът лежи дълго време, може да представлява опасност за неподготвен човек. Причината е трупната миризма, която е опасен отровен сероводород. Ето защо, преди да започнете да почиствате стаята, първо трябва да се отървете от неприятната миризма. Препоръчваме незабавно да потърсите помощ от професионална фирма за почистване. Само специално обучени хора ще могат да изчистят „миризмата след смърт“ с помощта на специални средства.

Какво още може да поръчате от нас:

  • Дезинфекция на всички покрития, стени, тавани и подове;
  • Химическо чистене на мека мебел, вещи и килими;
  • Премахване на трупната миризма;
  • Извозване на боклук;
  • Консултация с фирмен специалист;
  • Комплексно почистване на къщата.
„Идеалният свят“ винаги прави отстъпки на клиента и в трудни моменти ще му подаде ръка за помощ! Ние не само ще премахнем миризмата в стаята, но и ще дезинфекцираме и почистваме кръв след смърт, убийство, самоубийство, както и други интериорни предмети, които са поели тази миризма. Понякога е необходимо да се обработи и тапетът, за да може почистването да даде добри резултати.

ПОРЪЧАЙТЕ УСЛУГА

Направете заявление на уебсайта – pochistva.com, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро и ще отговорим на всички ваши въпроси. Също така препоръчваме да се свържете с нас на 088 900 58 58, за особено чувствителни хора или за които този процес може да бъде много стресиращ. В крайна сметка загубата на любим човек винаги е трудна и почистването в този случай може да се забави, което е абсолютно невъзможно да се направи. Свържете се с почистваща служба или почистете сами. Вие решавате. Повече за предлаганите от нас услуги може да разгледате започвайки от началната страница на сайта: https://pochistva.com.