Pochistva.com

Разчистване на апартамент с мебели и боклук

Разчистването на целия апартамент от мебели и боклук е доста обезпокоително. Това отнема много време и енергия. Нашата фирма Почиства.ком предлага да прехвърлите всички опасения към нас и ние ще свършим работата бързо, в зависимост от обема на нейното изпълнение. Всичко това е възможно в рамките на един ден.

Предлагаме разчистване на апартамент с мебели и боклук на разумни цени

Ние внимателно и бързо ще извадим всички неща и ще ги натоварим в колата. Като се обадите на нашата компания и направите поръчка за нас, ще се уверите, че нашите служители, които постоянно извършват такава работа, са готови да освободят всеки 1-2-3 апартамент за половин ден. Имаме неограничени възможности за изнасяне на мебели и боклук от апартамента, тъй като разполагаме с добър автопарк от камиони. Може да е поръчате от нас камион, ако няма толкова много боклук за отстраняване ще изпратим екипи с бус.

Услугата

В апартамента може да има много вградени стари уреди или гардероби. Първо нашите служители демонтират всичко това, разглобяват го на по-малки части и след това го изнасят за товарене. И няма значение дали в къщата има асансьор, дали функционира сега, работата ще бъде извършена изцяло, както е договорено. Първо шкафовете се демонтират, след това едроразмерните мебели се разглобяват на по-малки части, всичко се изнася и спуска с помощта на асансьор или нагоре по стълбите на ръка. Тогава по-малки боклуци се събират в чували и също се изнасят за товарене.

Разчистване на апартамент с мебели и боклук – срок

Боклукът и старите мебели ще бъдат изнесени от апартамента на специално депо за изхвърляне на мебели и боклук. Нашата компания има споразумения с организации, които се занимават с изхвърляне на отпадъци. Така тези ще са унищожена в съответствие с всички правила и няма да навредят на околната среда. След основната работа екипите на pochistva.com ще почистят всяка една стаята, стълбището и прилежащата територия. Почистването на апартамента от боклука няма да бъде забележимо за останалите ви съседи. В резултат на това получавате чист апартамент, в който по-късно можете да направите ремонт или да го продадете веднага.

Как да направите поръчка за разчистване на апартамент с мебели и боклук и какво ще е включено в цената на работата

Ако имате нужда от цялостно почистване на апартамента от стари мебели, боклуци и строителен отпадък, с нашата фирма – Почиства Ком ще го направите бързо. Трябва само да ни се обадите – 088 900 58 58 или да ни пишете. Ние ще се свържем с вас бързо и ще обсъдим подробностите за поръчката. Може да ни изпратите снимка на своя апартамент, за да можем да преценим обема на работата и да намерим правилния транспорт. Не е нужно да правите нищо друго, просто да почакате малко и апартаментът ви ще бъде свободен.