Pochistva.com

Извозване на мебели

Извозване на стари мебели

Понякога извозване на стари мебели с хамали и транспорт се изискват известни усилия, Така, например трябва да проучите добре пазара и да се спрете на най-подходящата фирма. Разбира се, това може да е по-досадно от обновяването, преустройството, подмяната на прозорците или преместването. Ето, защо на помощ се явяват екипите на Почиства Ком с добри цени за почистване и извозване на отпадъци и мебели.

Добре е да се подготвите адекватно за процеса по извозване на стари мебели.

Има няколко стъпки, които е добре да предприемете. 

Погрижете се за мебелите, които няма да се изнесат. Възможно е те да пострадат, ако не го направите. Намерете начин да ги покриете с нещо, за да ги предпазите от изцапване и/или надраскване. Можете да използвате чаршав или пък специално фолио. При всички положения, не ги оставяйте така. При минаването и носенето на ненужната мебел, е възможно хамалите да ги наранят.

Трябва да имате предвид, че е добре да освободите терена. За да може хамалите да се придвижват. Освободете мястото от вещи, които може да доведат до спъване. В процеса на извозване на стари мебели, спъването може да бъде особено опасно. Може да доведе до сериозни наранявания.

По същата причина е добре да изведете домашния любимец. Той може да възпрепятства процеса по извозване на стари мебели.

извозване-на-стари-мебели

Момчетата хамали носят тежки чували със строителни отпадъци. Изнасят стари обемисти мебели. Дограма, неудобни врати, линолеум. Счупено пиано, хладилник, водопровод. Ако все още се питате:

Как да извадите всичко сами? Веднага ви казваме: Задачата няма да е лесна, не можете да се справите без професионалисти.

Докато проучвате пазара, вземете предвид всички услуги, от които имате нужда. Много стари мебели ли имате за премахване? Колко са тежки? Какъв е бюджетът, който можете да отделите за подобна услуга.

Имайте предвид, че нашата фирма проявява особена гъфкавост, що се касае до услуги и дейности. 

Също така, знайте, че разполагаме с необходимите опит, знания и оборудване, за да се справим с всяка задача. Не бива да пропускаме и професионализма и уменията на нашите служители. Те работят изключително ефективно, бързо, спокойно и опитно. Няма терен, който да ги спре.

Всичко, от огледа до цялостното извозване на старите мебели, е наша грижа. Ще се справим бързо и ефикасно. Ако прецените, предлагаме и почистване. След като Ви освободим от старите мебели, ще почистим и дезинфекцираме.

Услуги по извозване на стари мебели с хамали и транспорт

Извозване на мебели

Фирмата Почиства Ком се занимава с извозване на отпадъци от апартаменти в цяла София. Хамалите, са обучен персонал, на който може да се разчита за демонтаж, сметосъбиране и почистване на помещенията. Всичко това ще свършат цялата работа вместо вас, а колата ще отнесе боклука на сметището. Срещу малка такса ще бъдат изнесени и буквално извозени всички тежки товари. Домът ви ще се освободи, заедно с премахването на вашето бреме от плещите ви.

Как се организира извозване на стари мебели с хамали и транспорт?

Изберете удобен ден и час за пристигане на екипите:

Фирмата pochistva.com осигуряване на транспорт. Колата се паркира близо до входа и чака товарене. Клиентът може сам да извади боклука или това да бъде направено от опитните хамали. След това превозното средство извозва отпадъците на сметище.

Имайте предвид, че всичко, което напусне жилището Ви, ще бъде безвъзвратно изгубено. Добре е да не забравяте това и да отделите всички ценни за Вас вещи, които не искате да се заубят в процеса на извозване на стари мебели. Веднъж изнесени, е почти невъзможно да си върнете мебелите, които сте искали да запазите. Не рискувайте. 

По принцип, не е необходимо да участвате в процеса. Ние сме изцяло подготвени да се справим от начало до край. В крайна сметка, това е смисълът да ни наемете.

ЦЕНИ

Погледнете цените на pochistva.com

ОБАЖДАНЕ

Обадете се на pochistva.com

ОБЕКТИ

Разгледайте галерията на pochistva.com

Какво получавате с наемане на фирма pochistva.com

Автомобил + товарачи. Работниците имат опит в това да носят тежести и обемисти предмети. Хамалите изнасят боклука, поставят го контейнер, без помощта на клиента. Това е добра опция за тези, които не са готови да харчат енергия за преместване на ненужни боклуци.

Пълен цикъл на обслужване

Извозване на мебели София

Работниците демонтират мебели и конструкции, трупат боклук, събират отпадъци в торби и кутии, изпращат колата и подреждат нещата в апартамента (събират малки остатъци). Тогава собственикът просто само ще ги наблюдава как работят.

В зависимост от възможностите и желанието за спестяване на пари, клиентът участва в извозването на боклука или изцяло поверява работата на специалистите от фирма Почиства Ком и разглежда всичко отвън.

Какъв боклук извозваме стари мебели с хамали и транспорт от софийски апартаменти

Във фирма ” Почиства Ком” можете да поръчате извозване на всички видове твърди битови отпадъци от апартамента:

 • Строителен боклук – След обновяване или преустройство е необходимо да извадите торби с парчета бетон и гипс, керамични плочки, дъски, линолеум, блокове за прозорци и врати. Дори да не го направите екипите с хамали ще изнесат съвестно и отговорно от терените на дома ви.
 • Стари мебели – Легла, скринове, гардероби, бюфети, огледала, фотьойли, дивани, нощни шкафчета и други боклуци, които се натрупват в апартаментите от години. При необходимост демонтираме вградените мебели, разглобяваме на място твърде големи парчета, чупим всичко, което не минава през вратите.
 • ВиК – Стари вани, тоалетни, бойлери, мивки, душове. Това включва и отоплителни радиатори и други части, които сте решили да замените.
 • Излишни музикални инструменти. Ще извадим пиано или роял, които няма да са ви необходими повече. В същото време ще грабнем неработещи акордеони с бутони, акордеони, китари, баси, които отдавна не работят.
 • Уреди – Хладилници, фризери, перални и съдомиялни машини, телевизори с картинни лампи, високоговорители от съветската епоха.

Видът, външният вид и състоянието на отпадъците нямат значение. Малките боклуци ще бъдат опаковани в торби и кутии от хамалите, средно големите предмети ще бъдат изнесени изцяло, твърде големите предмети ще бъдат разглобени или счупени и извадени на части.

Как иначе можете да се отървете от боклука?

Алтернативи на изнасянето на боклука от апартамента. Обичайният начин за самостоятелно изнасяне на боклука е прост: цялостно боклука се изхвърля до входа или върху платформа за контейнери. Е, това е опция, но сигурни ли сте, че комуналните услуги ще извозят излишните отпадъци в рамките на една седмица? Не е прекалено приятно да отделите няколко часа и много енергия, а след това да уловите недоволните погледи на съседите, които не харесват тази планина от боклуци.

За какви боклуци са контейнерите на улицата

Контейнерите за отпадъци не са предназначени за събиране на тежки строителни и обемисти отпадъци. Районът до входа не е депо или сметище за боклук.

Предлагаме друго решение – отървете се от боклука лесно и без да оставяте следа. Можете да изберете да не участвате, просто покажете на работниците, какво точно да издържат.

Извозване на стари мебели с хамали и транспорт – Как да поръчате

За да наемете за кола и хамали, обадете се на 0888 00 18 42, посочете адреса: https://pochistva.com, часа и подробностите за работата. Имате ли нужда от демонтаж или почистване на помещенията? Посочете това по време на поръчката и специалистите внимателно ще разглобят старите мебели, ще опаковат малките неща и ще подредят нещата. Обадете се, проверете цената на услугите и лесно се отървете от ненужните боклуци.

Извозване на мебелиУслугата се извършва със собствени инструменти, машини и транспорт 
Нашият персоналФирмата разполага с обучени и добре подготвени служители, както и с подходяща екипировка
Работно времеРаботим всеки ден, включително през почивните дни. През официалните празници, моля да ни позвъните на дежурния телефон
Нашите услугиИзвозване на отпадъци и мебели, дограма, врати и други
Услуги по извозване за стари мебелиДемонтаж, сметосъбиране и почистване на помещенията
Дежурен телефон 0888 001 842
Допълнителни услугиИзнасяне на счупени музикални инструменти, хладилници, водопроводни отпадъци

Често задавани въпроси

Сменете старите си мебели с наша помощ

извозване на мебели в София професионална услуга

Искали ли сте някога да смените старите си мебели, но просто не сте имали време или работна сила да го направите? Или наскоро сте купили нови мебели, само за да оставите старите мебели да стоят из къщата и да събират прах?

Премахването и изхвърлянето на мебели може да бъде доста трудна задача: не само трябва да съборите и изнесете тези тежки предмети през вратата, но след това трябва да разберете какво да правите с тях. Много градове не позволяват поставянето на определени мебели на бордюра и за вземане от града трябва да разчитате на техния строг график. Да не говорим, че трябва да вдигате всички тежки неща.

Почиства Ком предоставя ефективна, безопасна и екологична услуга за извозване на мебели, така че не е нужно да се притеснявате за вземането или изхвърлянето на тези стари вещи. Не само това, но ние гарантираме, че вашите стари мебели ще се озовават на правилното място. Независимо дали става дума за благотворителност, ако мебелите все още са в добро състояние за дарение, или съоръжение за рециклиране, за да гарантираме, че мебелите ви ще бъдат изхвърлени по екологичен начин.

Извозваме почти всички видове мебели, включително:

 • Дивани
 • Фотьойли
 • Разтегателни дивани
 • Матраци
 • Столове
 • Маси
 • Етажерки за книги
 • Бюра
 • Картотечни шкафове
 • Шкафове
 • Кухненски уреди и др

Как да се отървем от старите мебели

Ако сте обновили обзавеждането си или може би трябва да намалите броя на мебелите, вероятно мислите как най-добре да се отървете от старите, без да ги мъкнете сами. Въпреки че някои хора в крайна сметка изнасят мебели до бордюра и поставят знак „Безплатно“ върху тях, по-често повечето собственици на жилища обикновено занасят старите си вещи на градското или областното сметище.

Но има и други начини да се отървете от тях.

 1. Продайте вашите мебели

Американците напълно възприеха онлайн пазаруването и в резултат на това и онлайн продажбите. Страхотното при тази технология е, че позволява на хората не само да купуват стоки, но и да ги продават!

Повечето хора знаят например за olx, а друг популярен сайт за покупка и продажба е bazar.bg. Ако сте собственик на жилище, който иска да се отърве от стари мебели или уреди, и двете платформи предлагат чудесна възможност да направите това и да спечелите малко пари.

Въпреки че процесът е доста прост и тези онлайн инструменти са лесни за използване, все пак има някои тенденции, които са се развили през годините, които могат да ви помогнат да използвате тази опция по най-добрия начин.

Например, докато Olx има голямо разнообразие от категории, пазарът се е изместил в полза на определени артикули. Това е чудесно място за закупуване или продажба на мебели и технологични продукти.

Най-големият ключ е да мислите стратегически за това какви мебели искате да продавате онлайн спрямо артикули, които е по-добре да бъдат дарени или просто да бъдат дадени на семейство или приятели.