Pochistva.com

Почистване на апартаменти

Почистване на апартаменти

Ние предлагаме хамалски услуги за товарене и извозване на стари мебели, отпадъци и покъщнина. Нашата компания Почиства Ком помага на хора или организации да преместят собствеността си от едно място на друго. Също така помагаме и да разчистят домовете си от стари и излишни вещи. Нашите служители са обучени да изхвърлят ненужните вещи на регламентирани за целта места.

Услугите, включени в хамалската индустрия, са отдаване под наем на камиони, професионален товарен транспорт, с помощта на който преместват неща от едно място на друго или наемат екипи с товарен камион за извозване на всякакъв боклук до депо.

Някои хора избират сами да опаковат своите вещи, за да намалят разходите за разчистване или преместване. Тук е мястото да споменем, че поръчката на подобна услуга не е скъпа, а наред с това хората спестяват значителна сума и време.

Домашните премествания изискват по-внимателно опаковане, за да се избегнат нежелани повреди. Това се налага, в случай, че имуществото само трябва да бъде преместено от едно място на друго.

Когато се изисква изхвърляне, след почистване на апартаменти, почистване на дворове или почистване на тавани и мазета, тогава нещата са малко по-различни. Предвид факта, че става дума за изнасяне на мебели и отпадъци с хамали трябва да се има предвид това, че може да е нужен демонтаж. Екипите за Почиства Ком могат да демонтират професионално, когато се налага. Изнасят всякакви части, а когато боклукът е много (например строителни отпадъци и отломки, такива се събират в чували). Всичко се сваля от най-високите етажи, дори да няма наличие на асансьор.

Процесът изисква определени условия за товаро-разтоварни и транспортни услуги.

Товарните превозни средства, които се използват за транспорт, често са оборудвани и приспособени за високи и тежки мебели, които могат да бъдат закрепени с колани. Също така, този камион може да са оборудвани с рампа за повдигане на опашката, което да е от полза при товаренето. Площта на камиона е ограничена и запълнените кухини между мебелите ще зависят от опита на товарача.

Преместването на мебели вътре в къщата, както и изнасянето им, особено ако къщата е стара, може да доведе след себе си до някои трудности. Понякога се стига до нараняване на стени и други повърности. Може да се стигне и до нараняване на други мебели. Само професионалните товарачи могат умело да се справят с тази трудна задача. Те знаят как да преместят дадена мебел, без да има неприятни последици.

Ценовата политика на фирма предлагаща хамали за разчистване на жилище с мебели и отпадъци се основава на следните правила:

  • разходите за транспорт на дълги разстояния обикновено се определят от теглото и размера на превозваните артикули;
  • при местния транспортните разходите за обикновено се формират въз основа на броя часове, необходими за транспортиране на стоки;

Цени на фирма за разчистване на жилище и извозване до депо

Цената на транспортирането се състои от редица фактори:

  • броят на часовете,
  • разстоянието,
  • броят на транспортираните предмети,
  • техния размер и тегло.

За какво още да внимавате в избора на фирма с хамали за разчистване на жилище с мебели и отпадъци:

На пазара има и голям брой фирми, които са само посредник в предлагането на дадена услуга. По този начин, клиентът няма как да получи услуга с отстъпка, благодарение на тази конкуренция в бизнеса. Ето защо е най-добре да търсите професионална фирма с хамали за разчистване на жилище с мебели и отпадъци. Те ще имат много по-голям опит и познания в изнасянето на различните товари. Така ще знаете, че разговаряте директно с извършителя на услугата, а не губите време и пари с посредници. Почиства Ком Ви гарантира, че работи изцяло без посредници. Ние работим директно, качествено и бързо.

Можете да поръчате транспортирането на мебели, като използвате телефоните за контакт, посочени на уебсайта: https://pochistva.com.

Почистване на апартаменти Услугата се извършва със собствени инструменти, машини и транспорт 
Нашият персоналФирмата разполага с обучени и добре подготвени служители, както и с подходяща екипировка
Работно времеРаботим всеки ден, включително през почивните дни. През официалните празници, моля да ни позвъните на дежурния телефон
Нашите услугиРазчистване на жилище , товарене и извозване на стари мебели, отпадъци и покъщнина
Дежурен телефон на бригада за Почистване на мазета и тавани0888 001 842
Допълнителни услугиТоваро-разтоварни и транспортни услуги до депо

Често задавани въпроси