Pochistva.com

Почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани

Когато се налага почистване на мазета и тавани, премахване на стари мебели, вие се освобождавате от всички проблеми, свързани с премахването и правилното изхвърляне, ако наемете професионална фирма. Всички знаем отлично и разбираме защо се изхвърлят стари мебели и затова няма да описваме причините. Бихме искали да ви кажем, какво получавате, като поръчате от нас – Почиства Ком.

Фирма за почистване на мазета и тавани с боклук

Почистване на мазета и тавани

Ако поръчате за първи път, може да не сте сигурни, какво да кажете. Диспечерите ще ви задават прости въпроси, отговорите, на които ще ни помогнат да ви бъде изчислена най-добрата сумата на поръчката.

На следващо място, ако се налага ще пристигне екип за оглед. В дена на събиране на всичкия боклук идват повече хамали. Едните се разпореждат със събиране, демонтаж, ако има неща, които трябва да се разглобяват и извозване с товарни камиони и професионални шофьори. Всичко това се прави организирано и отговорно.

Екипът разполага с всички необходими инструменти за демонтиране на мебели. Екипът пристига в определеното време и веднага започва работа.

Важно, при почистване на изба и мансарда с боклук

Ако е необходимо, старите неща се разглобяват в апартамента и се изнасят разглобени. Когато е възможно да се извадят целите мебели, се изваждат спретнато и се разглобяват в долната част на колата, за да се поберат повече в каросерията. Ако мебелите са пълнени с неща, такива трябва да се изхвърлят, опаковат в торби, а след това да се разглобяват.

Изваждането на всички боклуци от апартамента се контролира изцяло от бригадира. Ако имате въпроси, незабавно се свържете с него.

Ако сте поръчали почистване на целия апартамент и на мазета и тавани, тогава вземете необходимите си неща, преди пристигането на бригадата, за да не търсите по-късно. Не оставяйте личните си вещи, дрехи, чанти, кутии върху закачалките за изхвърляне. Те ще бъдат изхвърлени набързо. И ще е невъзможно да си ги върнете!

Когато поръчвате почистване и извозване на боклук добре е да знаете, че всичко това заминава на сметището.

Не е необходимо да участвате в процеса на премахване, ние ще го подредим и извадим сами.

Почистване на мазета и тавани София

Премахването на мебели от целия апартамент отнема от 2 до 6 часа, рядко повече, по това време може да бъдете със съседите си, в кафене, в кола, тоест наблизо. Ние разбираме, че не е нужно да дишате този прах.

Бъдете сигурни, че вашите вещи или боклук няма да попаднат в близката кофа за боклук, а ще бъдат откарани на сметище за рециклиране. И знайте, че правилното отстраняване на стари мебели от апартамент е евтино, просто и бързо.

Фирмата pochistva.com е най-добрата на БГ пазара, която прави апартаментите по-чисти и по-безопасни. Не се колебайте да се обадите, каквито и въпроси да изникнат.

Обадете се на тел: 0888 00 18 42 и ние ще ви помогнем!

Почистване на мазета и таваниУслугата се извършва със собствени инструменти, машини и транспорт на фирмата
Нашият персоналФирмата разполага с обучени и добре подготвени служители, както и с подходяща екипировка
Работно времеРаботим всеки ден, включително през почивните дни. През официалните празници, моля да ни позвъните на дежурния телефон
Нашите услугипочистване на мазета и тавани, премахване на стари мебели, почистване на изби и мансарди с боклук
 Почистване на целия апартаментстарите неща се разглобяват в апартамента и се изнасят разглобени
Дежурен телефон на бригада за Почистване на мазета и тавани0888 001 842
Допълнителни услугиИзнасяне на боклука до сметища

Често задавани въпроси