Pochistva.com

Почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани

Когато се налага почистване на мазета и тавани, премахване на стари мебели, вие се освобождавате от всички проблеми, свързани с премахването и правилното изхвърляне, ако наемете професионална фирма. Всички знаем отлично и разбираме защо се изхвърлят стари мебели и затова няма да описваме причините. Бихме искали да ви кажем, какво получавате, като поръчате от нас – Почиства Ком.

Фирма за почистване на мазета и тавани с боклук

Почистване на мазета и тавани

Много често мазетата и таваните се задръстват с ненужни мебели и стари вещи. Често се случва да ги трупаме с години. Трудно е да се справим сами.

Преди да се обърнете към фирма професионалист, можете да направите различни неща, за да се отървете от старите мебели. 

Можете да дарите някои от мебелите си. Различни организации имат нужда от различни употребяеми вещи. Така можете да помогнете на хора в нужда. 

Например, опитайте да продадете мебелите, които все още могат да се използват. Това е хубав начин да удължите живота им. Така сте сигурни, че някой ще се радва на мебелите, в които има още живот.

Когато не можете да се справите, задължително поръчайте професионално почистване за тавана и мазето.

Ако поръчате за първи път, може да не сте сигурни, какво да кажете. Диспечерите ще ви задават прости въпроси, отговорите, на които ще ни помогнат да ви бъде изчислена най-добрата сумата на поръчката.

На следващо място, ако се налага ще пристигне екип за оглед. В деня на събиране на всичкия боклук идват повече хамали. Едните се разпореждат със събиране, демонтаж, ако има неща, които трябва да се разглобяват и извозване с товарни камиони и професионални шофьори. Всичко това се прави организирано и отговорно.

Екипът разполага с всички необходими инструменти за демонтиране на мебели. Екипът пристига в определеното време и веднага започва работа.

Важно, при почистване на изба и мансарда с боклук

Ако е необходимо, старите неща се разглобяват в апартамента и се изнасят разглобени. Когато е възможно да се извадят целите мебели, се изваждат спретнато и се разглобяват в долната част на колата, за да се поберат повече в каросерията. Ако мебелите са пълнени с неща, такива трябва да се изхвърлят, опаковат в торби, а след това да се разглобяват.

Изваждането на всички боклуци от апартамента се контролира изцяло от бригадира. Ако имате въпроси, незабавно се свържете с него.

Ако сте поръчали почистване на целия апартамент и на мазета и тавани, тогава вземете необходимите си неща, преди пристигането на бригадата, за да не търсите по-късно. Не оставяйте личните си вещи, дрехи, чанти, кутии върху закачалките за изхвърляне. Те ще бъдат изхвърлени набързо. И ще е невъзможно да си ги върнете!

Когато поръчвате почистване и извозване на боклук добре е да знаете, че всичко това заминава на сметището. Подгответе терена за процеса по разчистване.

Важно е да знаете, че когато наемете фирма специалист, трябва да подготвите терена. 

Ако смятате да присъствате на разчистването, то уверете се, че няма малки деца наблизо. Хлапетата често намират процеса за забавен и интригуващ. Възможно е да се свират, да тичат и да искат да играят с носачите. Истината е, че при подобни положения, може да има сериозен риск за безопасността им. Възможно е без да искат да спънат някой от хамалите и той да изпусне тежест върху тях. Уверете се, че децата са изведени от къщата или апартамента. Така ще сте сигурни, че са в безопасност.

почистване-на-мазета-и-тавани

Често срещан проблем е неосвободеният терен

Ако не прочистите терена, има опасност да се стигне до спъване и падане. При преноса и премахването на стари мебели от мазета и тавани, не бива да се стига до спъване. В подобни ситуации, падането може да бъде критично или фатално. Уверете се, че сте премахнали всички предмети, които ограничават движението. Или такива, които могат да се превърнат в пречки и спънки.

Друг важен аспект са Вашите домашни любимци. Ако имате домашен четириног приятел, изведете го от жилището в деня на почистването. В процеса на работа в възможно животното да се шмугне в краката на носачите. Има сериозен риск да пострада. Всъщност рискът е двоен, и за животното, и за работниците.

За да предпазите и себе си, не се опитвайте да се справите с неща, които не са Ви по силите. Ако пренасяте непосилни за Вас мебели, е възможно да паднете и да се нараните. Този риск не бива да се пренебрегва. 

Оптималната стратегия за улесняване на работата на служителите, е да не участвате в процеса на премахване. На практика, това не е необходимо. Ние ще го подредим и извадим сами. Ако все пак искате да присъствате, първо вземете мерки за осигуряване на свободно движение на хамалите.

Почистване на мазета и тавани София

Премахването на мебели от целия апартамент отнема от 2 до 6 часа

Рядко повече, по това време може да бъдете със съседите си, в кафене, в кола, тоест наблизо. Ние разбираме, че не е нужно да дишате този прах.

Бъдете сигурни, че вашите вещи или боклук няма да попаднат в близката кофа за боклук, а ще бъдат откарани на сметище за рециклиране. И знайте, че правилното отстраняване на стари мебели от апартамент е евтино, просто и бързо.

Фирмата pochistva.com е най-добрата на БГ пазара, която прави апартаментите по-чисти и по-безопасни. Не се колебайте да се обадите, каквито и въпроси да изникнат.

Обадете се на тел: 0888 00 18 42 и ние ще ви помогнем!

Почистване на мазета и таваниУслугата се извършва със собствени инструменти, машини и транспорт на фирмата
Нашият персоналФирмата разполага с обучени и добре подготвени служители, както и с подходяща екипировка
Работно времеРаботим всеки ден, включително през почивните дни. През официалните празници, моля да ни позвъните на дежурния телефон
Нашите услугиПочистване на мазета и тавани, премахване на стари мебели, почистване на изби и мансарди с боклук
Почистване на целия апартаментСтарите неща се разглобяват в апартамента и се изнасят разглобени
Дежурен телефон 0888 001 842
Допълнителни услугиИзнасяне на боклука до сметища

Често задавани въпроси

Почистване на мазета от боклуци

Почистване на мазе от боклуци

Както в повечето случаи се случва,  в мазетата на къщите и блоковете се натрупват какви ли не стари неща, които по някакви причини не сме решили да изхвърлим.

И когато в мазето стане тясно, знаем, че трябва да предприемем нужните мерки по почистване на мазето от боклуци.

Редовното почистване на мазетата на жилищните сгради е просто необходимо. И въпросът тук не е само в санитарното състояние: затрупаните мазета представляват опасност, от пожар например и пречат на достъпа до действително нужните неща там.

Как се почистват мазетата от боклуци?

Почистването на мазето не е твърде трудно, но пък е доста неприятно. Особено ако не е правено от дълго време. Целият процес се състои от следните стъпки:

 1. Сметосъбиране и извозване до определено място;
 2. Почистване на мазета и стените от всякакви замърсители;
 3. Измиване на врати и прозорци;
 4. Дезинфекция на повърхностите;
 5. Почистване на пода на мазето.

Може да има и още стъпки, разбира се, тези са най-често срещаните.

Съгласно изискванията на санитарното законодателство почистването на мазетата трябва да се извършва ежегодно. В комбинация с измиване е желателно да се извършват и дребни ремонти, като ремонт на прозорци, врати, брави и др.

Най-добрият вариант е използването на специално оборудване за почистване и измиване. С него  лесно ще могат да бъдат обработени тавани, стени и прозорци. Тези устройства са скъпи.

Що се отнася до продуктите за повърхностна обработка, за дезинфекция, всякакви почистващи разтвори могат да се използват в мазета.

За щастие въпросът с почистването на мазето може да се реши лесно и ефективно.

Това, което е необходимо, е да се обърнете за услуга по почистване на мазето в специализирана за това фирма. Професионалното почистване ще си струва напълно на жителите на къщата или входа, а резултатът ще Ви изненада с високото качество, бързина, прецизност.

Pochistva.com е специализирана фирма, която се занимава професионално с извозване на всякакъв вид отпадъци, с почистване на дворове, строителни отпадъци, стари мебели, непотребни вещи и почистване на мазета от боклуци.

Свържете се с нас: Tелефон: 0888 001 842. Имейл: pochistva.com@gmail.com

Как да почистите мазето ако подът е от бетон?

почистване на мазета в кооперация или блок

В много случаи почистването на дома ви е доста лесно. Тоест, докато стигнете до мазето. Обикновено подовете на мазето са бетонни, така че традиционните подходи не винаги работят. Ето защо е важно да знаете как да по какъв начин можете да почистите пода.

Когато става въпрос за това как да почистите пода на мазето, има няколко приложими опции:

 • Амоняк и перилен препарат,
 • белина,
 • TSP и някои почистващи препарати са солиден избор.

Това обаче не са единствените налични опции. Ако се опитвате да разберете как да почистите бетонен под в мазето, ето какво трябва да знаете.

Има няколко опции, когато трябва да почистите бетонен под на мазето, които работят невероятно добре. Въпреки това, независимо какъв подход изберете, всички те започват с една и съща първа стъпка: метене.

Почистването на насипна мръсотия и отломки ви дава най-добрата възможна отправна точка. Отделете време, за да преминете през целия етаж, като съберете всичко с метла и лопата или прахосмукачка, преди да преминете към друга стъпка.

Освен това може да искате да направите тест на място за всеки почистващ разтвор, който изберете. Повечето няма да причинят никаква вреда, но ако вашият бетонен под е оцветен или обработен по някакъв начин, това може да промени резултата. Така че, отидете в дискретен ъгъл и направете тест, преди да преминете към останалата част от подовата настилка.

И накрая, не забравяйте да сложите ръкавици, предпазни очила и дрехи, които нямате нищо против да развалите, преди да започнете.

Какъв е най-добрият начин за почистване на бетонния под на мазето?

Когато става въпрос за това как да почистите бетонен под в мазето, най-добрият вариант зависи от вашата ситуация. Ако предпочитате естествени варианти, оцетът и содата за хляб могат да бъдат солиден избор. За наистина трудни петна, години на натрупана мръсотия или подготовка за боядисване, може да си струва да се обмисли солната киселина.

Достъпни услуги за почистване на мазета и тавани

Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти услуги за почистване на мазета и тавани на достъпни цени. Ако сте готови да започнете, обадете се в нашия офис. Ще ви отървем от всички боклуци стоящи във вашето мазе. Ще вземем вашите дрехи, уреди, мебели, електроника и др. Не забравяйте, че ще се справим с всеки аспект от процеса. Ще влезем в дома ви, ще вземем вашите вещи и ще ги изхвърлим вместо вас. Когато сте готови да започнете, обадете ни се. Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че ще свършим работата бързо.

Почистване на мазета от боклуци

Както в повечето случаи се случва,  в мазетата на къщите и блоковете се натрупват какви ли не стари неща, които по някакви причини не сме решили да изхвърлим.

И когато в мазето стане тясно, знаем, че трябва да предприемем нужните мерки по почистване на мазето от боклуци.

Редовното почистване на мазетата на жилищните сгради е просто необходимо. И въпросът тук не е само в санитарното състояние: затрупаните мазета представляват опасност, от пожар например и пречат на достъпа до действително нужните неща там.

Как се почистват мазетата от боклуци?

Почистването на мазето не е твърде трудно, но пък е доста неприятно. Особено ако не е правено от дълго време. Целият процес се състои от следните стъпки:

 1. Сметосъбиране и извозване до определено място;
 2. Почистване на мазета и стените от всякакви замърсители;
 3. Измиване на врати и прозорци;
 4. Дезинфекция на повърхностите;
 5. Почистване на пода на мазето.

Може да има и още стъпки, разбира се, тези са най-често срещаните.

Съгласно изискванията на санитарното законодателство почистването на мазетата трябва да се извършва ежегодно. В комбинация с измиване е желателно да се извършват и дребни ремонти, като ремонт на прозорци, врати, брави и др.

Най-добрият вариант е използването на специално оборудване за почистване и измиване. С него  лесно ще могат да бъдат обработени тавани, стени и прозорци. Тези устройства са скъпи.

Що се отнася до продуктите за повърхностна обработка, за дезинфекция, всякакви почистващи разтвори могат да се използват в мазета.

За щастие въпросът с почистването на мазето може да се реши лесно и ефективно.

Това, което е необходимо, е да се обърнете за услуга по почистване на мазето в специализирана за това фирма. Професионалното почистване ще си струва напълно на жителите на къщата или входа, а резултатът ще Ви изненада с високото качество, бързина, прецизност.

Pochistva.com е специализирана фирма, която се занимава професионално с извозване на всякакъв вид отпадъци, с почистване на дворове, строителни отпадъци, стари мебели, непотребни вещи и почистване на мазета от боклуци.

Свържете се с нас:  0888 001 842. Имейл: pochistva.com@gmail.com

Почистване на мазета от боклуци Целият процес се състои от сметосъбиране и извозване до определено място,

почистване от всякакви замърсители, измиване на врати и прозорци, дезинфекция на повърхностите.

Санитарно законодателство за почистване на мазета  Съгласно изискванията на санитарното законодателство почистването на мазетата трябва да се извършва ежегодно.
Почистване на мазе от бетон Важно е да знаете как и по какъв начин можете да почистите пода на мазето ако е от бетон.
Нашата процедура Когато се свържете с нас, ще изпратим екип за оглед и преценка колко време ще ни отнеме почистването на мазето, каква група да подготвим и каква ще бъде цената.
Нашата услуга Услугата почистване на мазета върви в комплект с извозването на боклуците.