Pochistva.com

Хамали за извозване на отпадъци от адрес и етаж

Пазарът за услуги на хамали в София и работната сила по принцип е представен от дузина стари играчи и приблизително същия брой по-млади. Както на всеки друг пазар, ние постоянно се конкурираме за вниманието на клиента и съответно за печалбата. Но всичко това не трябва да засяга клиента, това не е негова работа. Клиентът се нуждае от навременна, качествена работа на хамалите.

Какво представлява един час работа на товарач?

На практика всичко е просто: 50 минути работа по товарене и разтоварване и 10 минути почивка. Според нашия опит работата може да е 15 минути или 18 часа подред. В тази връзка всяка поръчка е като лотария, а коментарите на клиентите: „Има работа за час и половина“ невинаги са верни. Само опитът ще помогне да се прецени точно продължителността на работа и колко часа ще работят товарачите, а дори и невинаги. Всичко зависи от спецификата на всяка конкретна задача. По своята същност работата на хамали за извозване на отпадъци от адрес и етаж във фирма Почиства Ком също може да е от различно естество. Така хамалинът може да изчисти проходите за първия час работа, може да прекара втория час работа в очакване на пристигането на закъснял транспорт, третия и следващите часове работа хамалите монотонно ще разтоварят или извозват отпадъци от адрес и етаж от същия тип. Това е само пример, без претенции за абсолютност.

Колко работи един хамалин на час?

Друг и доста популярен въпрос е колко струва един час работа на хамалите? И ако отговорите конкретно, тогава някой може да каже: „Скъпо е!“, Или „Къде сте виждали такива цени?“ и т.н. За да е справедливо трябва да се отбележи, че подобни въпроси далеч не са поразителни. Ако отделите 20 минути от времето си и се обадите на 5-7 наши колеги, ще се убедите, че цената на един час работа на товарач на фирма Почиства Ком е под средната за пазара. И честно казано, не е много приятно да чуеш: „Скъпо е!“, Когато всеки ден, работниците се „убиват“ от тежка, хамалска работа, за да се намали цената на работата на товарачите, без да се влошаваме качеството е почти невъзможно. И така, ако все още се питате откъде се вземат такива цени, веднага ви казваме – конкуренцията прави всичко. Реално цената на един час работа на нашите хамали е или средна за пазара, или под средната. „Минималната поръчка е 4 часа? Да, има работа за един час!“ Да, в нашата фирма има концепция за минималната поръчка, тя е 4 часа. Това ограничение е въведено умишлено. Разбираме също така, че има наистина малки задачи, например трябват ви хамали за извозване на отпадъци от адрес и етаж, за изнасяне на всичко от килер или хладилник или изхвърляне на определени мебели в апартамента, тоест нещо незначително по обем. Тук бързаме да ви уверим, че в такива случаи се определят за минимална ставка! Например, един товарач за 4 часа работа ще ви струва като минималния за час). И все пак, всяка заявка е много индивидуална. Най-правилното, което може да направи всеки нуждаещ се от Хамали за извозване на отпадъци от адрес и етаж е да позвъни на 088 900 58 58 във фирма Почиства Ком и да поиска индивидуална оферта. В крайна сметка цената се определя на база обема работа. Нуждата от брой товарачи, разстоянията и времето за извършване на ангажимента. Все пак с едно обаждане може да получите най-конкретна оферта за вашия проект. И сами да прецените колко изгодни услуги с хамали в крайна сметка сте наели.